Over TC pigments

TC Pigments zijn veilige pigmenten door de unieke novoxx® technologie, ze worden uiterst zorgvuldig samengesteld in laboratoria met alleen de beste ingrediënten! Niet getest op dieren en met een hoge pigmentdichtheid. Haal meer uit je flesje en verspil minder met TC Pigments!

Kies voor duurzame pigmenten

Gebruik de TC Pigments duurzaam in de salon én duurzaam in de huid!

Jouw voordelen

The things that make us special

Hoge retentie

TC pigments hebben een hoge pigmentdichtheid wat resulteert in minder kleurverlies. Dus minder nabehandelingen!

Kleurvast

Door uiterst zorgvuldig gekozen ingrediënten zijn TC Pigments zeer stabiel en blijven de kleuren ook na langere tijd kleurvast. Geen Zwart die blauw wordt! ​

Voldoen aan GGD en Europese richtlijnen

Onze pigmenten worden met veel liefde gemaakt en dit resulteert in veilige pigmenten voor jouw klant. ​

Eenvoudig te gebruiken

Kies eenvoudig de juiste kleur voor je klant, lettend op huidtint, haarkleur en basis van het pigment. ​

be inspired. think about your clients health.

meer voordelen...

Geen zware metalen en ijzeroxides

Zware metalen en ijzeroxides kunnen schadelijk zijn voor het lichaam, het kan een vergiftiging tot gevolg hebben. Onze analyserapporten tonen aan dat al onze pigmenten vrij zijn van zware metalen en ijzeroxides. Vraag daarom altijd naar een geldig analyserapport bij uw pigmenten!

Vrij van alcohol

De basis van ons pigment is gezuiverd water, aangezien het lichaam voor +-60% uit water bestaat is dit een logische basis voor veilige pigmenten. In reguliere pigmenten wordt alcohol gebruikt als basisgrondstof, daarnaast wordt dit gebruikt om bacteriën te doden. Het nadeel van alcohol is dat dit verdampt. In ons pigment zit novoxx® om bacterien te doden, alcohol is daardoor niet langer nodig. Doordat gezuiverd water ook verdampt wordt de concentratie novoxx® juist groter naarmate de tijd verstrijkt. TC pigments zijn daardoor erg lang veilig te gebruiken.

Vrij van PAA's en PAK's

De NNWA is de laatste jaren bezig met een onderzoek naar de veiligheid van pigmenten. Onderdeel van dit onderzoek is PAA's en PAK's in tatoo en permanent make-up (pmu) pigmenten. Dit zijn stoffen die in het lichaam omgezet kunnen worden tot kankerverwekkende stoffen. Onze TC Pigments zijn ook onderzocht en bovengenoemde stoffen zijn niet gevonden.

Veilig voor een gevoelige huid

Juist voor klanten die kiezen voor permanente make-up omdat ze een gevoelige huid hebben en niet tegen reguliere make-up kunnen is ons pigment uitermate geschikt. Doordat het pigment is opgebouwd uit zuivere ingrediënten met de toevoeging van novoxx® zijn reacties van de huid uiterst beperkt. Wel altijd nog even voor de zekerheid bij hoge gevoeligheid achter het oor een proef uitvoeren.

Veilig voor de MRI scan

Onze pigmenten bevatten geen ijzeroxides en daardoor kunt u veilig onder de MRI scan. Indien een pigment dit wel zou bevatten zou er een brandwond kunnen ontstaan doordat de ijzer deeltjes in de huid gaat trillen. Gebruik dus alleen pigmenten zonder ijzeroxides!

tcpigments-box-with-colors

choosing the right color?

the right color will choose you!

Met meer dan 50 kleuren voor wenkbrauwen, eyeliner, lippen, camouflage en microblading is er geweldig aanbod voor alle haar – en huidtypes! Van wit, blond tot middenbruin en donkerbruine haarkleuren. Met onze zoekfunctie in de webshop is het eenvoudig om de juiste kleuren te selecteren voor jouw klanten.

FAQ

Geven jullie ook training in het werken met de kleuren?

Bij onze TC Pigments ontvang je uitgebreid informatie over hoe je kunt werken met de pigmenten, zodat je zelf in eigen salon per klant eenvoudig een kleur kunt kiezen. Heb je behoefte aan meer uitleg dan kun je een workshop kleurenleer volgen.

ik heb geen btw nummer, kan ik toch bestellen?

We begrijpen dat startende specialisten nog niet altijd direct toegang hebben tot een btw nummer en helpen je graag verder via de email.

versturen jullie ook naar het buitenland?

Jazeker, wij versturen onze TC Pigments wereldwijd.

Kan ik jullie kleuren proberen voordat ik overga?

Ja dat kan, je kunt samples proberen van de kleuren, neem contact met ons op voor meer informatie.

Verkopen jullie ook machines, naalden etc.?

Via onze permanente make-up groothandel Trendy Colors vind je ons totaalaanbod aan permanente make-up producten inclusief, pmu machines, catridges, accessoires en pigmenten.

Zijn de microblading kleuren ook geschikt voor machine werk en andersom?

Ja, dat kan! Wel is het zo dat de dikte van het pigment geoptimaliseerd is voor het gebruik. De microblading kleuren zijn dikker omdat dit fijner werkt met een microblading pen.